Pages

Thursday, January 5, 2017

Ovog raspusta...

Na radost svih nas školaraca, ovaj (nazovi) zimski raspust je produžen za dva dana, pa hajde da ga iskoristimo najbolje što možemo! Ovog raspusta... 

Čitajte, što više to bolje. Tokom školske godine baš i nema slobodnog vremena za opuštanje uz knjige, pa zato ovaj raspust iskoristite upravo za to. Moje preporuke možete da pogledate ovde



Opustite se. Za dobro opuštanje je nezaobilazna topla kupka, pa zato trk u kupatilo, napunite kadu, upalite sveće, uzmite omiljeni magazin i prepustite se uživanju. 



Družite se. Nije bitno da li sa sestrom, društvom, bratom, mamom, tetkom, tatom. Izađite na toplu čokoladu, ili kolače. Ili samo u šetnju. Izađite iz kuće i uživajte u zimskim čarolijama. Ako imate više sreće pa u vašem kraju ima dosta snega, sankanje, grudvanje, pravljenje sneška itd. nikako ne preskačite. Najlepši zimski provod je na snegu!



Organizujte veče porodičnih društvenih igara, na primer čoveče ne ljuti se, tvister, monopol, riziko, remi, tač, uno... Ima ih pregršt, a smeh i zabava su zagarantovani! 



Crtajte, bojite, fotografišite i pravite. Internet je pun diy ideja za dekoraciju sobe, pa vam je ovaj raspust savršena prilika da napravite one koje ste već dugo želeli. Izađite iz kuće i napravite nekoliko zimskih fotografija kojima ćete se kasnije sigurno diviti. A da biste se još više opustili, obojite neki lep crtež skinut sa interneta ili iz bojanke.










Kuvajte! Sami, sa mamom, bakom ili drugaricom, ili bilo kim. Pronađite zanimljive recepte na Pinterestu, nabavite sve sastojke i krenite u akciju, a kasnije ćete uživati u degustaciji i biti ponosni na svoja mala kulinarska remek dela. Ovde pogledajte recept koji sam podelila sa vama prošle godine. 


Ako vam se ne čita, onda gledajte filmove i serije uz toplu čokoladu i grickalice. Dodajte malo cozy atmosfere i uživajte!


A za kraj, iako je raspust, nije na odmet malo učenja, pogotovo zbog kraja polugodišta, kada će svi profesori navaliti sa ispitivanjima i kontrolnim i pismenim vežbama. Zato knjige u ruke i počnite na vreme! 


Uživajte na raspustu, a mi se čitamo u sledećem postu! ♥

6 comments:

  1. Da, na zalost, raspust je skoro gotov i jako sam tuzna zbog toga.
    Kuhanje mi se cini najzanimljivije, pogotovo jer je dosta nas na svoju listu zelja stavilo da se zeli zdravije hraniti, ovo nam je prilika da malo naucimo pripremati zdrave obroke :)
    Post mi se jako svida, slike su bas super :)

    MMara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Pinterest-u možeš da nađeš baš mnogo recepata za zdravija jela, pa ti samo ostaje da uživaš dok ih spremaš :)
      Hvala ti ♥

      Delete
  2. Odlične ideje, kao i post! :)

    Pratim te, ako želiš uzvrati. ♥ http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Nama ce skola poceti 9.1 i ne znamo jo oce li se produziti. Jako dobra ideja sa pisanje,veoma dobar post i jako zanimljiv :)

    Mi smo nove blogerice i puno bi nam znacilo da nas zapratis mi smo Vas vec

    ReplyDelete